Automate your Marketing
with Womplify




 
Mohammed Syahmi's Fotopages

By: Mohammed Syahmi Mohammed Sharil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Saturday, 16-Jun-2007 10:20 Email | Share | | Bookmark
Syahmi in Sabah....

Pelamin yg serba hijau....
Suruh posing..nangis pulak...
Anak manja..
View all 31 photos...
Last week syahmi and family balik ke Sabah utk menghadiri majlis perkahwinan kakak sepupu syahmi, Kak Khairunnisa a.k.a kak Ichun. Syahmi spent abt one week kat sana. Actually, tak byk gambar2 yg dapat di upload psl tak byk amik gambar... Apa tak nya, ibu sibuk kejar syahmi and abah pulak sibuk dgn video cam dia..so..ini jer yg dapat di ambil.



Wednesday, 14-Mar-2007 13:52 Email | Share | | Bookmark
Gelagat si Syahmi....

Lihatlah tawanya yg menawan hati ibu
Bila kena marah suka buat camni..Ayoyo...
atau buat muka mcm nih..
View all 7 photos...
Puteraku ini sudah banyak kerenahnya..mana dgn nakal dia..mana manja dia...iskkkk...walau apa pun inilah penawar duka ibu dan abah..tengok muka dia gerenti semua problem hilang....


Suka sangat buat muka cam ni kalau kena marah....sampai kita tak jadi nak marah...


Thursday, 1-Mar-2007 14:36 Email | Share | | Bookmark
Cerita terbaru Syahmi........

The birthday cake...
The mini cup cakes...
Abah, Ibu and Syahmi...
View all 24 photos...
Dah lama tak update fp nih, ni lah akibatnya kalau penyakit busy dan malas menyerang....hampir sebulan baru nak update new photos.

Tak byk cerita baru, cuma on 10th Feb baru lalu kita buat mini birthday celebration buat syahmi...kecil-kecilan ajer..Tak byk gambar yg dapat di ambil kerana that day syahmi extremely manja dgn ibu ajer, org lain amek dia nangis. Abah pulak sibuk amek videocam...so gambar yg dapat di upload sikit ajer.

Cerita lain pulak..syahmi dah rajin berjalan..heheheheheh...belajar tatih lah....push trolley ajer...kalau push trolley aje dia tau nak cakap.."pushhhhhhhh'.....or 'tatihhhhhhhhh'. Sekarang syahmi makin aktif dan nakal, suka buang barang kat lantai pastu dia akan cakap...'jatuhhhh'...pantang nampak banana..dia akan kata..'nana' sambil jari tunjuk minta makan...dah tau tunjuk kalau kita asked..'where's your hand?'..'where's your hair?'..'where's your nose?'...'where's your ear?'..'where's your teeth?'...lastly blink eyes......
suka dgn lagu..'angguk-angguk-geleng-geleng',,sambil anggukkan kepala dan gelengkan kepala...kalau nak tgk syahmi duduk diam..pasangkan video clip..'My Heart'...gerenti duk diam feeling dengar lagu tuh...

anyways, nilah cerita terbaru syahmi...dan gambar terbaru syahmi.,..


Tuesday, 6-Feb-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
HOORAY!!! I"M ONE......


06.02.06 was the EDD, and he obediently came to this world on that day. After went thru 11 hours of labour, yet my lil sweet heart
still shy to enter to this world until the doctor decided the emergency ceasarian.That's my Syahmi 1 year ago.



Today, my lil boy turn 1. We love you baby and may Allah bless you always.


Tuesday, 30-Jan-2007 06:34 Email | Share | | Bookmark
4D/3N@KKH

Last week, syahmi sakit..started on Tuesday, brought him to see doc on wed but @3:30 a.m on Thurs his condition getting worse, rushed him to A&E then doc decided to admit him.Actually, syahmi kena GASTROENTERITIS - nama scientific atau lebih dikenali sgb diarrhea and vomitting. Syahmi stays in the hosp for 4 days and 3 nights..cam gi holiday pulak. Cian anak ibu, sekarang badan dia dah susut- bila balik rumah baru nampak sikit selera dia nak makan cuma susah nak minum air,juice,milk or glucose. Actually dr taknak release him pasal his fluid intake still very low. Bila dia discharged, air cuma ard 216 ml....dr kata dia perlu at least 820 ml. He started IV hydration on thurs until sun morning.Tapi kita try bawak dia balik pasal kita tau dia dah boring dan penat duduk kat spital and mana tau bila kat rumah dia getting better. Alhamdulillah, dia dah nampak aktif, slowly selera makan datang tapi masih kena force dia minum.

Tengoklah tangan si kecil nih...sedih hati ibu melihatnya
,

Lemah aje anak ibu nih..


Tgh tengok TV...


Tgh enjoy watching and listening to his fav show..Bob The Builder


Balloons and toys from family and friends..
,


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net